Elektrická vozítka pro děti

Elektrická vozítka pro děti jsou naprosto bezpečná, ale kde nakupovat?

 Kreativní stavebnice, celý prapor plastových vojáčků, oblíbení hrdinové střežící strategická místa na poličkách a plyšový kamarádi poblíž hřejivého pelíšku jsou klasickým odrazem klučičího dětského pokoje. Přes to hledáte inspiraci k nákupu něčeho neobvyklého, zábavného? Zkrátka něco, co okamžitě rozzáří jejich malá očka a budou bojovat, aby mohli danou hračku hned vyzkoušet.

 Pokud se nacházíte v obdobné situaci, máme pro vás skvělý tip na dárek. Elektrické autíčko pro kluky v moderní stylizaci a detailním zpracování s obsáhlým počtem doprovodných zvuků, efektů a funkcí. Představujeme vám model Toyota Tundra.

 Elektrické vozítko dvoumístné Toyota Tundra

 Poskytněte svému dítěti výhodu a objednejte mu šikovný model Toyotu Tundra. Výhoda tohoto autíčka spočívá v dvoumístném zpracování, díky čemuž může k sobě na cestu přizvat i své nejlepší kamarády.

 Dvoumístné provedení dodává svezení zcela odlišný rozměr a prohlubuje celkovou atmosféru zážitku. Elektrické autíčko je vyrobeno z kvalitních materiálů a má dokonale vyváženou konstrukci poskytující stabilní oporu v náročnějším terénu i zatáčkách.

 Jakmile vaše dítě nastoupí a zapne zapalování, rozsvítí se hudební panel s ukazatelem stavu baterie. Nadále poskytuje možnost spuštění písniček i z vlastního Mp3 archivu Volant se pak stává nejen nástrojem k řízení vozítka, ale rovněž k ovládání doprovodných funkcí.

 Je elektrické autíčko bezpečné

 Pro zajištění bezpečnosti je třeba nakupovat výhradně u prověřených výrobců, kteří mohou doložit certifikaci. To však samo o sobě k nastolení bezpečí nestačí, proto je elektrické autíčko pro kluky obohaceno o dálkový ovladač, kterým lze směr vozidla korigovat nebo úplně zastavit. Model Toyota Tundra je i přes všechna opatření navíc doplněna bezpečnostními pásy na obou sedačkách.

 Objevte svět těch nejžádanějších elektrických vozítek na prověřeném portálu tomido.cz/.