Luxusní zahradní houpačka a moderní závěsné křeslo, promění vaši terasu v luxusní dovolenkové letovisko

Zažijte dokonalý pocit dovolené ve vaší zahradě každý den. Rychlé zdřímnutí, čtení knihy či relaxace, už nikdy nebude s vaší novou luxusní zahradní houpačkou stereotypní, jako dříve.

Luxusní zahradní houpačka je špičková společenská platforma pro každou zahradu

Zažijte příjemný pocit dovolené na vlastní zahradě či terase každý den! Jak si zajistíte, abyste se každý den cítili jako v ráji? Chladivá sklenka limonády, vůně čerstvě posečené trávy, zvuk šustícího listí a pohled na rozkvetlou zahradu. Ráj na zemi! Některé věci vzbuzují okamžitý pocit nostalgie v těch, kteří rádi tráví čas venku. Ale houpat se na houpačce? To je vrchol relaxace.

Moderní životní styl nás rozděluje. Nikdo nemá čas posedět kolem stolu a společně jíst, povídat i o svém dni a smát se dětským hrám. Ale tyto chvíle, kdy trávíte jako rodina a přátelé spolu, jsou chvílemi, kdy zapomínáte na stres a tlak každodenního hektického života.

Kromě stolu je tu bezpochyby ještě jeden kus nábytku, který v minulosti spojoval vaše členy rodiny. Vaše drahá stará houpačka na verandě. Udělejte si místo, přeneste se o roky dozadu a pořiďte sobě a své rodině houpačku, na které bude trávit hodiny společného času.

Jak vybrat nejlepší houpačku na zahradu?

Zahradní houpačka je skvělým místem k odpočinku a užívání si venkovního obytného prostoru. Zařiďte si svou terasu luxusní zahradní houpačkou. Výběrem správného typu zahradní houpačky okamžitě dodáte svému domovu nádech stylu, který vám budou závidět všichni sousedé. Stylové bydlení podtrhne styl a hodnotu vaší zahrady, takže se investice rozhodně vyplatí.

Co stojí k zamyšlení

Existují praktické aspekty, jako umístění houpačky, vzdálenost od stěny, rozměry. Dále je to výběr materiálu. Pak jsou tu estetická hlediska, jako je styl a barva. Od moderních, po tradiční nebo vintage zahradní houpačky. Existují stovky druhů, ze kterých si můžete vybrat online v naší nabídce na TOMIDO.

2 HLAVNÍ TIPY PRO VÝBĚR VHODNÉ ZAHRADNÍ HOUPAČKY   

  1. Jakou velikost?

Zahradní houpačky se dodávají v mnoha velikostech. Obvykle se prodávají jednomístné, dvoumístné, třímístné. Velkou výhodu představují rozkládací zahradní houpačky. Lišit se může také hloubka sedáků a výška opěradel.

Při výběru houpačky se ujistěte, že se její velikost pohodlně vejde na místo určení. Změřte venkovní plochu, kde bude houpačka umístěna, podle plánovaných rozměrů vámi vybraného typu. Vezměte v potaz volný prostor a minimální vzdálenost od stěny.

  1. jaký typ materiálu

Většinu roku bude houpačka umístěna venku. Vyberte takový materiál, která vyhovuje vašemu klimatu.

  1. Cena zahradní houpačky

Cena zahradních houpaček v našem obchodě TOMIDO se pohybuje od 1 000 korun, kde najdete kvalitní zahradní houpačky s vysokou nosností a kvalitní konstrukcí, po luxusní rozkládací zahradní houpačky dodávané spolu s altánem pro ničím nerušený odpočinek do 20 000 korun.

Cena zahradních houpaček závisí na velikosti, materiálu a typu zahradní houpačky. Dřevěné houpačky vynikají svou estetikou, ale nižší životností, zatímco námi dodávané kovové zahradní houpačky vynikají dlouhou životností a odolností vůči povětrnostním vlivům a škůdcům.

Nejoblíbenější jsou houpačky z kovu:

Celebes Plus

 

Houpačka Celebes je oblíbenou volbou pro extrémní klimatické podmínky, jako jsou zasněžené zimy v Krkonoších nebo horká léta na Moravě. Celebes Plus jsou totiž vyrobeny z vysoce kvalitního kovu a odolného polyesteru, což je vysoce trvanlivý materiál vůči povětrnostním vlivům. Houpačky Celebes Plus neabsorbují vlhkost, proto nepraskají ani neblednou.

Třímístná zahradní houpačka je ideální volbou pro ty, kteří hledají designový a pohodlný kousek s dostatkem prostoru pro všechny členy rodiny. Navíc sada obsahuje také moskytiéru, která vám poslouží pro ničím nerušený odpočinek bez boje s hmyzem během letních večerů. S touto houpačkou si vykouzlíte útulný kousek na terase i na zahradě.

Latina

 

Kvalitní zahradní houpačka Latina patří mezi nejoblíbenější zahradní houpačky mezi našimi zákazníky už řadu let po sobě. Materiál umožňuje téměř celoroční využití na zahradě i na terase. S houpačkou Latina si zařídíte útulný koutek, kde si odpočinete.

Pevný a silný rám konstrukce je opatřen vysoce kvalitní práškovou barvou. Střešní a boční krytky jsou z bavlny. Kryty se připevňují ke konstrukci rámu pomocí suchého zipu, které má podél okrajů gumové pásky, čímž se zlepší jejich pružnost. 

Zahradní houpací křesla

I když je venku chladno nebo sychravo, zahradní houpací křesla nabídnou příjemné posezení i pohoupání. Snadno se umístí na terasu či balkon nebo se přenesou do interiéru, kde budou výrazným designovým prvkem. Do tohoto typu nábytku se proto rozhodně vyplatí investovat! Jaký materiál vybrat pro konstrukci závěsného křesla a jaký typ upevnění konstrukce na rámu bude lepší?

V naší nabídce najdete nejoblíbenější věsná zahradní křesla. Vyberte si komfortní houpací křeslo pro vaši terasu i interiér! Odpočinek v něm je jedinečný. A to nejen díky speciálně navržené konstrukci „vajíčka“, ale také díky měkkému sedáku a polštáři, který je součástí balení.

Jsou závěsná křesla skutečně tak pohodlná?

Zahradní houpací křesla jsou v posledních letech fenoménem! Je to z velké části dáno tvarováním samotného křesla, které nabídne ničím nerušený odpočinek. Model a rozměry byly navrženy tak, aby ideálně vyhovovaly potřebám majitele. I proto se jim říká často kokony nebo vajíčka. Tvar příjemně obklopí vaše tělo a vy se ve svém křesle cítíte komfortně a bezpečně. Další výhodou závěsných zahradních křesel jsou měkké polštáře, zvyšující komfort užívání i odpočinek na zahradě nebo na terase.

Určitě stojí také za zmínku to, že závěsné křeslo s konstrukcí z umělého ratanu je kus moderního nábytku, odolného vůči mechanickému poškození a povětrnostním vlivům. Umělá hmota pro tento typ zahradních křesel splňuje ty nejvyšší standardy odolnosti.

Největší nevýhodou závěsného terasového křesla je velikost rámu. Ne na každý balkon či terasu se křeslo vejde. Ale v naší nabídce máme mnoho typů a velikostí křesel. Nejoblíbenější jsou křesla Dominikana, Bali, Tropical a Zanzibar black, které se vejdou i na ty nejmenší balkony. Alternativou kovové konstrukce může být zavěšení ke stropu.

 

Zahradní houpací závěsné křeslo Dominikana BLACK

 

Černé závěsné zahradní křeslo Dominikana vyrobené v luxusním černém provedení se bude vyjímat na balkoně, terase, zahradě i v interiéru vašeho bytu. Stane se hravým, a především perfektním místem pro ničím nerušený odpočinek.

Tento typ závěsného křesla nezabere mnoho místa, hodí se proto i do menšího bytu. Součástí balení je samozřejmě pohodlný polštář v atraktivní černé barvě. Úžasný relax je s tímto houpacím vajíčkem Dominikana zaručen!

Rám houpačky je opleten technorattanem, což je vysoce odolný materiál proti povětrnostním vlivům, UV záření i mechanickému poškození. Elegantní úprava a pečlivě vybrané barvy ratanu a sedáku se hodí ke každému stylu zahradního i interiérového nábytku. Zahradní houpací křeslo Dominikana můžete vybrat také v atraktivním hnědém barevném provedení, Dominikana Brown!

Zahradní houpací závěsné křeslo Bali BLACK

Černé závěsné křeslo Bali v moderním černém provedení v kombinaci s bílými polstry nabídne pohodový odpočinek pro dva! Závěsné křeslo Bali Black vypadá jako kukaň, kterou zle umístit na terasu, zahradu, balkon. A pro opravdové fajnšmekry, kteří se nechtějí vzdát komfortu a příjemného houpání po celý rok, i do interiéru bytu.

Závěsné křeslo Bali Black totiž nezabere příliš místa. Hodí se proto i do menšího bytu. A pokud by přece jen byl problém s místem, můžete toto křeslo zavěsit ke stropu, pokud je to v konstrukčním případě možné. Měkké polstry zajistí ten největší komfort během odpočinku. Křeslo pro dva Bali je žhavým trendem pro skandinávsky laděné terasy i pro moderní exteriéry a interiéry!

Závěsné křeslo Bali je odolné vůči povětrnostním vlivům i UV záření. Díky odolnému poly-ratanovému/PE koši je odolný i vůči mechanickému poškození.  Odolný materiál polštáře o gramáži 180 g/m2, 100% polyester s impregnací je odolný vůči vlhkosti. A co víc? Je příjemný na dotek, což vás krásně ukolíbá k naprosté spokojenosti.

Zahradní houpací závěsné křeslo TROPICAL NATURAL

V luxusním provedení je navrženo zahradní křeslo Tropical, které vás svým originálním designem v myšlenkách přenese do horkého Karibiku. Křeslo Tropical nabízí pohodlí a relax nejen na vaší zahradě a terase, ale také u vás doma. Díky elegantní povrchové úpravě a pečlivě vybraným barvám přírodního ratanu a stejně barevně sladěnými sedáky, se hodí také do interiéru.

Závěsné houpací křeslo Tropical bude ideálním doplňkem k sadám ratanového zahradního nábytku. Rám houpačky je opleten vysoce odolným technorattanem. Tento materiál vyniká odolností vůči mechanickému poškození, působení povětrnostních vlivů a UV záření.

Závěsné křeslo Tropical je nenáročné na údržbu, snadno se skladuje a je možné jej využívat celoročně, jak v interiéru, tak v exteriéru. Pro delší životnost doporučujeme křeslo v zimních měsících zakrývat ochrannou plachtou pro závěsné křeslo. Křeslo Tropical si můžete také vybrat v atraktivním hnědém provedení, Tropical brown.

Zahradní houpací závěsné křeslo Zanzibar BLACK

Černé závěsné houpací křeslo Zanzibar v exkluzivním provedení, můžete umístit na terasu, kde se stane hravým a originálním doplňkem i do interiéru vašeho bytu, kde se bude krásně vyjímat jako solitér.

Protože je zahradní houpací křeslo Zanzibar navrženo v kompaktním tvaru, hodí se i do malých bytů nebo na menší balkony. Pokud nenajdete dostatek prostoru, lze jej zavěsit ke stropu, pokud to stropní konstrukce dovolí.

Součástí zahradního křesla Zanzibar je samozřejmě také velmi pohodlný polštář v černé barvě. Ten zajistí úžasný relax kdykoliv! Zhoupněte se na této pohodlné houpačce. Závěsné křeslo se stane vaším nejoblíbenějším místem během celého roku. Zahradní vajíčko Zanzibar je vyrobeno z kvalitního kovu. Rum je opleten technorattanem. Ten vyniká dlouhou životností a odolností vůči povětrnostním a UV vlivům.

Proč se vyplatí investovat do kvalitního závěsného křesla?

Zahradní křesla bezpochyby vynikají obrovským komfortem a poutavým designem. Křeslo bude krásným doplňkem do každé zahrady. Hodit se bude k modernímu i klasickému zahradnímu nábytku. Oblíbí si ho malí i velcí. Navíc se dá využívat i v interiéru, takže jeho užitek si můžete vychutnávat celoročně.

Relaxace a houpání uvnitř dokonale profilovaného sedáku je nepopsatelná. Můžete si vybrat materiál výpletu, barvu, rozměry i nosnost. V našem obchodě TOMIDO najdete mnoho typů závěsných křesel. Mezi nimi samozřejmě kokony zavěšené přímo na kovové konstrukci i vajíčka, která lze snadno umístit ke stropu. V takovém případě si nejdříve zjistěte, zda strop unese váhu plně obsazeného kokonu.

Houpačky v dětském pokoji

 

Děti milují houpání! Co jim takhle dopřát příjemné chvíle odpočinku přímo v jejich pokoji? Nejzajímavější formou závěsného křesla je závěsný sedák. Toto řešení poskytuje neomezené používání pro děti od útlého věku, až po teenagery. Věřte, že houpačka v dětském pokoji bude oblíbeným místem pro všechny děti!

Pamatujte, že závěsné křeslo do dětského pokoje musí být vybráno v takové velikosti, aby se dobře vešlo do místnosti. Pro větší pokoje doporučujeme například moderně navržené zahradní houpací závěsné křeslo z technorattanu Eduard Beige PATIO, do menších dětských pokojíčků oceníte houpací hnízdo SkyFlyer. Takové houpačky vaše dítko může využít k houpání, čtení knížky nebo k odpočinku. 

Závěsné křeslo na balkon

Vybíráte závěsné kompaktní houpací křeslo na balkon? Pak vsaďte na osvědčeného výrobce, který používá vysoce kvalitní materiály, zajišťující dlouhou životnost, stabilní konstrukci a pevné uchycení. Protože bude zahradní houpačka většinu roku venku, nevyplatí se kupovat levná houpací křesla z nespolehlivého zdroje. Důležitými faktory při nákupu je nosnost, materiál výroby sedáku a rámu.

 

Kolik stojí kvalitní závěsná křesla?

Průměrná cena kvalitního závěsného křesla se pohybuje kolem 5 000 korun. V nabídce najdete i luxusní provedení zahradních houpaček kolem 15 000 korun. Cena závisí na tvaru sedáku a použitých materiálech. Nejlevnější jsou látkové houpací sítě nebo houpací hnízda. Nejdražší jsou pak modely s profilovaným sedákem nebo ve tvaru bubliny.