Objevte kouzlo vířivých bazénů SPA

260450_bestway-virivy-bazen-lay-z-spa-cancun-pro-4-6-osob-

Objevte kouzlo vířivých bazénů a dopřejte si zasloužený relax

Patříte k vyznavačům wellness, rádi si zajdete na prodloužený víkend do termálních lázní, nebo si zaplatíte večer plný procedur, které potěší vaše tělo i mysl? Ne vždy máme čas nebo peníze, abychom si dosyta užili péči o sebe. Výborným řešením, jak si domů kus wellness přinést, je nákup vířivého bazénu.

Vířivky i pro náročné zákazníky

Mezi kvalitní vířivky, které u nás můžete koupit, patří bezesporu ty z dílny BESTWAY. Mají mnoho podob, funkcí i rozměrů, stejně tak k nim lze koupit mnoho vybavení, které vířivý bazén ještě posunou výš na vašem řebříčku hodnocení a využití. Co se týče cen, začínají na částce kolem 14 500 Kč a sahají až za hranici 50 000 Kč. Záleží na tom, co vše od vířivky očekáváte.

I toho nejnáročnějšího zákazníka, který se rád nechá namasírovat vodními tryskami, dopřeje svalům i kloubům odpočinek a uvolnění v teplé vodě, bude spokojen s vířivým bazénem Bestway Lay-Z-Spa HAWAII pro 4 – 6 osob. Můžete jej umístit na terasu, na zahradu, ale i do interiéru či kdekoli, kde máte prostor. Masírovat vás bude 140 trysek AirJet a 8 trysek HydroJet. Vířivka má rychlý ohřev vody, nechybí časovač neboli úsporné hodiny, bublání i vyhřívání pracuje současně pro vaše maximální pohodlí. Oceníte jistě systém úspory energie – automatický topný systém ovládaný start/stop. Samozřejmostí je digitální ovládání čerpadla s přídavným ovládacím panelem, zabudovaný systém filtrace vody i izolovaná podlaha s pohodlným odtokovým systémem.

Toto je jen malý výčet toho, co vás čeká s vířivkou HAWAII od Bestway.

Kvalitní materiály a zpracování

U zboží Bestway si můžete být jisti použitím kvalitních materiálů, ať už u samotných vířivek nebo doplňků, jako je třeba zastřešení vířivého bazénu.

Kompletní nabídku vířivých bazénů najdete na tomido.cz