Víte, které zahradní hračky děti skutečně baví?

19554_tomido-detsky-zahradni-domecek-sedy

 

Mít zahradu, když máte malé děti, je doslova požehnáním. Nemusíte na procházky, mezi auta a lidi, a přitom můžete být dosyta venku. Stačí mít na zahradě to pravé vybavení, a i když je menší, děti se na ní bezvadně vyřádí. Do čeho se vyplatí investovat?

Krásné a kvalitní zahradní domečky

Pro holčičky i kluky ve věku 2 – 8 let se skvěle hodí zahradní domečky. Když jim do nich koupíte kuchyňku a dětský plastový nábytek, budou v něm vařit, péct, uklízet, budou si zde moct hrát s panenkami, plyšáky, kreslit si v něm… I bez nábytku a kuchyňky to ale jde. Stačí, když zajistíte, aby byla podlaha teplejší, např. ji vystelete karimatkami či jiným hřejivým materiálem, a děti si zde mohou hrát tak, jako na zemi v pokojíku doma a mít dokonalé soukromí, které občas potřebují.

Domečky mohou být jednoduché, nebo doplněny o skluzavky, terasu s mnohým vybavením, která je ohrazena plůtkem a podobně. Plast je kvalitní, aby odolal povětrnostním vlivům. Domeček je naprosto bezúdržbový, jen v případě, že jej dítko umaže při hře, stačí jej umýt hadříkem namočeným v saponátu.

Tunely, stany a teepee

Zvláště kluci budou jásat, pokud jim na zahradu pořídíte stan nebo teepee. I stany s tunely jsou oblíbené. Velkou výhodou tohoto cenově nenápadného a váhově lehkého vybavení je, že jej snadno přemístíte do stínu, závětří, nebo sbalíte. Děti si jej mohou vzít k babičce na víkend, na dovolenou karavanem nebo si jej přenést za plot k soudům, kde mají kamarády.

Pískoviště pro starost rodičů a radost dětí

Děti pískoviště milují. I když se hrozíte nepořádku, který vám denně i několikrát za den donesou domů, kupte jim jej. Holky uvaří skvělé kaše, upečou bábovky, kluci postaví hrady a vyhloubí tunely nebo velké jámy. Společně s vodou dovedou doslova divy.

Mnohé kvalitní zahradní houpačky, jako i trampolíny, závěsná křesla, basketbalové koše atd., najdete na tomido.cz.